Khamis, 30 Mac 2017


BENARKAH DI MANA LOKASI RESTORAN ANDA KINI TIDAK LAGI PENTING?
Ya! Dengan adanya teknologi GPS, Google Map Dan waze. Lokasi restoran tidak harus bertumpu di bandar. Lokasi di ceruk2 kampung, di daerah hulu dan terpencil pun kini sesuai untuk mendirikan restoran besar.
Apa yg lebih penting sekarang ialah keunggulan menu dan konsep yg dipilih. Pelanggan sanggup memandu berpuluh KM jika sebuah restoran mampu menyajikan menu dan konsep yg berbaloi.
Inginkah anda memiliki sebuah restoran kampung yg asli dan tulen?.
Pelajarilah asas membina restoran Kampung, Asas pengurusan Restoran yg berdaya maju termasuk belajar memasak tujuh menu kampung yg eksotik.
Sertai Kursus di bawah bimbingan langsung Dato' Chef Li.
sebagai langkah pertama utk membina pasukan pengurusan terbaik anda.
KURSUS PENGURUSAN RESTORAN KATERING
WISMA DATO' RUSLY
Wisma Dato Rusly 727 Zon Komersial Wkf Che Yeh
Kota Bharu 15100 Kelantan.
Tarikh: 21-23 April 2017
.
ITKAU (TANJUNG MALIM)
Lot 2822 Batu 11 Kg Gesir Tengah, MUKIM Sungai Selisik, Hulu Selangor
Tarikh: 28-30 April 2017.(Jumaat-Ahad).
Bermula 10 pagi..
.YURAN:Berapa harga yang mesti anda bayar untuk ilmu yang sangat berharga ini? Hanya rm1950 seorang, khusus untuk anda yang serius berminat menggali khazanah Ilmu Dato' Chef Li.
.
HARGA SPECIAL?
.Mudah je..
Daftar secepatnya untuk dptkan DISKAUN bagi bekas PESERTA
iaitu RM1750.
.
*UNTUK Dua orang atau lebih: RM 1500 seorang.
.
Daftar segera. Tawaran Khas Terbaik untuk anda.
Utk maklumat lanjut boleh hubungi;
Whatsapp <restoKat><Nama><-ITKAU/KOTA BHARU>
📲 013-3319624 (WHATSAPP SAHAJA
📲 013-2175313 (WHATSAPP SAHAJA)
017-8827248 (CALL SAHAJA)
Whatsapp <restoKat><Nama><-ITKAU
📲 013-3319624 (WHATSAPP SAHAJA
📲 013-2175313 (WHATSAPP SAHAJA)
017-8827248 (CALL SAHAJA)
Tempat adalah terhad kepada 30 orang peserta sahaja!


#KursusMasakanChefli2017
Kursus Masakan Chef Li 2017
#Belajar Costing
#Asas Membina Restoran
#Masakan Komersial

Tiada ulasan: