APA ITU MASAK UNTUK BISNES?
Kebelakangan ini ramai yang mula menceburi bidang bisnes terutama dalam bidang makanan disebabkan terkesan dengan pandemik yang melanda kita sekarang.
Tapi berapa ramai yang betul betul dapat untung daripada bisnes yang dijalankan depan penat lelah setiap hari itu?
Ini pentingnya ilmu memasak untuk bisnes!
Pelajari TEKNIK MEMASAK untuk BISNES dalam Kursus Masakan Komersial bersama Chef Li
Cara memasak yang cepat, tepat dan jimat untuk mulakan bisnes anda!
..
1. KURSUS NASI LEMAK ROYALE & 25 JENIS LAUK PAUK
Cara masak Nasi Lemak dan Nasi Lemak Royale
Cara buat sambal ibu.
Cara buat pes ibu.
Cara memasak pelbagai lauk pauk menggunakan sambal ibu dan pes ibu seperti;
Sambal Udang
Ikan Goreng Berlada
Sambal Jawa
Ayam Kicap
Ayam Kuzi
Rendang Padang
Rendang Tok
Serta pelbagai jenis lauk sambal dan rendang berjumlah 25 jenis lauk!
.
Tarikh: 27 MAC 2021 (SABTU)
Lokasi: Bandar Sri Putra, Bangi, Selangor
Masa: 10 pagi - 2 petang
Yuran: Rm295
..
2. KURSUS NASI AYAM HAINAN
Cara merenih Hainanese Stok
Cara memanggang Ayam Hainan menggunakan Apollo
Cara masak Hainanese Steamed Chicken
Cara masak Nasi Hainan
Cara buat Kicap Hainan
Cara buat Sup Hainan
Cara buat Sos Chilli Hainan
Cara buat Sos Halia Hainan
.
Tarikh: 28 MAC 2021 (AHAD)
Lokasi: Bandar Sri Putra, Bangi, Selangor
Masa: 10 pagi - 2 petang
Yuran: Rm295
..
Untuk maklumat lanjut sila hubungi:
Whatsapp:
Tiada ulasan:
Catat Ulasan